SAMSUN / ALAÇAM - Göçkün 75.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu

OKULUMUZDA TÜRK BÜYÜKLERİ ANILDI

Okulumuzda  Türk Büyüklerini Anma etkinliği yapıldı.Programa Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar,Belediye başkan vekili Dursun Uz,Ak Parti Alaçam ilçe Başkanı Ali Şengül,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural,Memur Sen-Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Salih İleri,Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Aydın Tuncer,Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu Müdürü İbrahim Bedir,Alaçam Çok programlı Anadolu Lisesi müdürü Abdulkerim Açıkgöz,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Aygül,okulumuz idarecilerinden  emekli idarecesi Emin Baş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.Açılış konuşmasını Okul Müdürü Soner Şahin yaptı. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Yusuf Uyguralp´in sunumunda gerçekleşen programa okulumuz faaliyetlerinin anlatıldığı sunum gösterisi ile başlandı. Ardından Öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları Türk Büyükleri konulu çalışmalar gerçekleştirildi. Mersinde yapılan Bocce yarışmalarında Türkiye Şampiyonu  olan öğrencilere ve antrenörleri Beden Eğitimi Öğretmeni Meryem Güler ve Memur Özkan Kurt a Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar  tarafından  plaket ve ödülleri verildi.        Program sonunda okulumuz Türkçe Öğretmeni Yusuf Uyguralp, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Olcay Günday ve İngilizce Öğretmeni Mehmet Ölçere başarı ödülleri ilçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural tarafından verildi. Okulumuz emekli idarecilerinde Emin Baş a okulumuz müdürü Soner Şahin tarafından plaket verildi.

Yayın: 10.06.2016 - Güncelleme: 14.06.2016 14:20 - Görüntülenme: 297